dinsdag 28 februari 2012

ompetitiewedstrijd TOV E4 – Hoogland E8 7 – 0 (ruststand 3 – 0)

25-02-2012
Vier weken geen competitie voetbal door het winterweer, maar afgelopen zaterdag mocht TOV E4 weer te veld thuis tegen Hoogland E8. Na één training was iedereen weer scherp gezet voor deze wedstrijd. De opstelling: Mischa van Hoffe op goal, achterin Daan de Ruijter, Rein Bosgra en Mick Bos, voorhoede Mick Tanke, Max laseur en Renzo van der Schagt, wissels Ian Arnoldussen en Quilten van Elswijk. Hoogland niet compleet naar Baarn gekomen begon goed aan de wedstrijd. In de kleedkamer was afgesproken om vooral in de opbouw vroeg te gaan storen en dat leverde TOV veel balbezit op. In de 9de minuut gaf Quinten van Elswijk de bal voor en schoot Mick Tanke raak,1-0.

TOV was gemotiveerd en geconcentreerd aan het voetballen en dat leverde in de 18de minuut de tweede treffer op, Quinten van Elswijk kapte de tegenstander uit en ronde daarna fraai af,2-0. De oranjezwarten bleven goed overspelen en kregen steeds meer kansen, Renzo van der Schagt schoot van afstand de bal op de lat. Mischa van Hoffe en de verdedigers hadden achterin de aanvallers van Hoogland onder controle en was een corner het gevaarlijkste moment maar leverde geen doelpunt op. Bij het sluiten van de eerste helft scoorde Ian Arnoldussen met een afstandsschot de derde voor TOV.

Leider Eddy Laseur was zeer tevreden over het spel en gaf de opdracht mee om de nul te houden vandaag. Het zonnetje was ondertussen gaan schijnen en het publiek stond te genieten. Scheidsrechter Jacqueline Grootveld floot voor het begin van de tweede helft en TOV trapte af. Hoogland ging één op één voetballen en dat leverde drie corners op maar de verdedigers deden hun werk goed. TOV ging het tempo opvoeren omdat Hoogland er conditioneel doorheen zat. Een corner genomen door Mick Tanke, laag en hard verraste een speler van Hoogland,4-0.

Met een lange bal van achteren kwamen vier man TOV vrij voor de keeper en Quinten van Elswijk maakte er 5-0 van. Door goed overtikken kwam de bal bij Max Laseur terecht die een assist gaf op Ian Arnoldussen en 6-0 liet noteren. Hoogland kwam wel twee keer vrij voor de goal maar sluitpost Mischa van Hoffe redde twee maal.

Ver in de tweede helft scoorde Max Laseur nog de 7-0 en was de wedstrijd gespeeld. TOV E4 was vandaag gretig en speelde als team een goede wedstrijd, voor
Hoogland is de thuiswedstrijd tegen TOV een uitdaging om die te winnen. Het door Tanke Sloopwerken gesponsorde TOV E4 heeft nu 6 punten uit twee wedstrijden.

Volgende week zaterdag, 3 maart, speelt TOV E4 thuis tegen AFC Quick 1890 E5 om 8.30 uur.