maandag 26 september 2011

Proef Baarn

PROEF Nederland wil voor die plaatsen in Nederland met een leuk aantrekkelijk winkelgebied een promotietool aanbieden waar zowel de consument als de deelnemende winkelier plezier aan beleven.

In het magazine PROEF Baarn presenteren 24 ondernemende winkeliers zich. Voorwoord geschreven door de nieuwe burgemeester van Baarn.

Deelnemende winkeliers met een steraanduiding, hebben voor u nog een leuke aanbieding. Print daarvoor de coupon uit en lever deze in bij de desbetreffende winkelier.

Zo is daar de  dag van Baarn aangekomen,..
Het weer werkt enorm goed mee,..De zon schijnt en het  nodigt uit om op de fiets te stappen en op naar het dorp.

Samen met manlief parkeren we de fiets en beginnen op de brink in Baarn.
Het systeem is dat je per persoon een wijnglas koopt voor 5 euro. Met dit glas kun je alle standjes afgaan om de wijnen te proeven die men daar aanbied.

Bij stand 1 waren de glazen al op en gaf de dame al aan dat bij de volgende stands de glazen ook op waren,..Helaas, we zijn het hele dorp afgestruind en bij de laatste wijnzaak konden we nog twee glazen bemachtigen. Helaas niet de originele, maar het proeven kon beginnen.

Door het dorp heen stonden ook bandjes en er waren bedrijven bij welke ook gezellige tafels hadden staan met hapjes erop.

Kortom, het was een geslaagde dag die we hebben afgesloten met een BBQ samen met mensen die we zijn tegen gekomen.



Hieronder kan een ieder nog het voorwoord lezen van de Burgemeester.

Geachte lezer,


Als burgemeester van de gemeente Baarn nodig ik u van harte uit om een bezoek te brengen aan het unieke en afwisselende winkelgebied in het centrum van Baarn. Rond onze gezellige Brink, in de Laanstraat en in de Brinkstraat, vindt u een breed assortiment exclusieve modewinkels voor dames en heren, speciaalzaken met de heerlijkste delicatessen, rijk voorziene boekenwinkels, chique parfumerieën, klantvriendelijke elektronicazaken, gezellige horeca en nog veel meer. De winkeliers in Baarn onderscheiden zich door hun oog voor kwaliteit en dienstverlening. Wie kiest voor stijl, een exclusief assortiment en een hoogstpersoonlijke service, wordt in Baarn op zijn wenken bediend. Of u nu verse jakobsschelpen haalt bij de visspecialist, een fraaie japon past bij dat boetiekje op de hoek, vakkundig smaakadvies vraagt bij die bekende wijnhandelaar, of in alle rust de nieuwste literatuur uit binnen- en buitenland bekijkt in die ouderwets goede boekenzaak: winkelen in Baarn is altijd een belevenis met steeds weer leuke ontdekkingen. Laat u ook verrassen en breng een bezoek aan het centrum van Vorstelijk Baarn, waar de klant nog altijd koning is.

Jhr. Mark Röell
Burgemeester van Baarn
p.s. In Baarn parkeert u gratis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten